Voedingscoach Leuven

In Motion coaching is jouw online voedingscoach in Leuven

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals bijvoorbeeld slaap, stress, motivatie etc. Ook hier werken we samen aan. Daarom staat individualisatie centraal en ontvangt iedereen een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren. 

Bij online personal training heeft u uw personal coach altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil in Leuven. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

Ben je op zoek naar een online voedingscoach in Leuven? Contacteer In Motion!

Ja, ik wil een online voedingscoach!Online voedingscoach Leuven

Wat is een voedingscoach?

Mijn naam is Niels en ik ben een gediplomeerd personal trainer en voedingscoach. Fitness en voeding zijn al van jongs af aan een passie van mij, waardoor ik besloot een opleiding te volgen om personal trainer te worden en mijn passie met anderen te kunnen delen.

Aan de hand van online voedingscoaching help ik jou met het aanleren van een gezonder
voedingspatroon. Het is niet de bedoeling dat je jouw levensstijl en voedingsgewoontes opeens helemaal gaat veranderen. Stap voor stap gaan we kijken hoe je betere beslissingen kan maken die zullen leiden tot de beste versie van jezelf. Of je nu gewicht wil verliezen of juist meer spiermassa wil opbouwen, samen kunnen we je doel bereiken.

Niels is jouw online voedingscoach in Leuven

Wil je leren hoe je een gezondere levensstijl kan leiden, gewicht kan verliezen of spiermassa kan opbouwen? Via online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies kan je dit doel zeker bereiken. Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien je nog vragen hebt.

Klaar om samen te werken aan een gezondere levensstijl in Leuven?

Contacteer ons!

Waarom kiezen voor een online voedingscoach in Leuven?

Voedingscoach Leuven

Met een online voedingscoach kan je rekenen op een kosteneffectieve maar zeer intensieve begeleiding. Wanneer je zou kiezen voor fysieke voedingsbegeleiding heb je slechts één keer om de zo veel tijd een contactmoment met de persoon die jou begeleidt. Bij online voedingsbegeleiding is dit helemaal niet het geval en heb je ongelimiteerde contactmogelijkheden met je coach. Ik sta 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden, je te motiveren en te kijken hoe we op een efficiënte manier je doel kunnen bereiken. 

Dit bespaart jou niet alleen veel geld, maar ook veel moeite.

Hoe gaat een online voedingscoach te werk?

Na jouw aanmelding zal je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd krijgen die alle nodige vragen bevat om een persoonlijk programma op te stellen. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed mogelijk invult, om een goed beeld te geven van jezelf en wat je wil bereiken. 

Aan de hand van je antwoorden bereken ik hoeveel je best eet en geef ik je gedetailleerd voedingsadvies waarmee we samen aan jouw doelen gaan werken.

Elke week wordt er een contactmoment ingepland waarop we samen gaan kijken hoe de afgelopen week verlopen is en of het noodzakelijk is om dingen aan te passen, enerzijds om progressie te garanderen en anderzijds om het programma nog persoonlijker te maken.

Als coach vind ik het belangrijk dat het individu centraal staat, waardoor niemand hetzelfde programma zal krijgen. Het is vanzelfsprekend dat iemand die wil afvallen een ander programma krijgt dan iemand die spiermassa wil opbouwen. Daarnaast zijn er nog zo veel andere factoren die invloed hebben op hoe jouw programma optimaal wordt opgesteld. Er wordt altijd vertrokken vanuit jouw doelen en behoeften. Daarnaast mag je mij altijd zelf van input voorzien.

Klaar om samen aan jouw doelen werken?

Wat kan je verwachten van jouw online voedingscoach in Leuven:

Voedingscoach Leuven - Gepersonaliseerd voedingsadviesVoedingscoach Leuven - InfogidsVoedingscoach Leuven - ContactmomentVoedingscoach Leuven - Contact
Gepersonaliseerd 
voedingsadvies
Uitgebreide gids met info en tips om je op weg te helpenWekelijks contactmoment om progressie te bespreken24/7 contactmogelijkheden voor vragen

Voedingscoach Leuven - In Motion Coaching appVoedingscoach Leuven - ReceptenVoedingscoach Leuven - Begeleiding op maat
Toegang tot de In Motion Coaching appRegelmatig nieuwe, gezonde receptideeënIntensieve begeleiding op jouw maat


Wens je ook op vlak van training graag wat extra begeleiding in Leuven? Bekijk dan zeker de info omtrent online personal coaching eens. Of heb je gewoon een duwtje in de goede richting nodig om je voedingsgewoontes te verbeteren? Dan kom je met eenmalig voedingsadvies al een heel eind op weg. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Tips voor een gezonde levensstijl

Hoe zorg ik ervoor dat ik mij fitter en beter in mijn vel voel? Wat moet ik doen voor een gezonde levensstijl? Dit zijn vragen die velen zich stellen, maar geen concreet antwoord op vinden. Het probleem in onze maatschappij is dat er zo veel informatie beschikbaar is dat mensen niet meer weten waar te beginnen.

De overvloed aan informatie maakt het in feite veel moeilijker dan het eigenlijk is om gezonder te leven, die extra kilo’s te verliezen of het doel te behalen dat je voor ogen hebt. Je zal mij nooit horen beweren dat het makkelijk is, maar met enkele eenvoudige tips, tricks en basisrichtlijnen kom je al een heel eind verder. Daarom schreef ik dit gratis e-book, zodat je niet langer moet gaan zoeken naar wat nu juiste of foute informatie is. Start met het implementeren van volgende tips op jouw pad naar een gezonde levensstijl.

In dit e-book vind je maar liefst 30+ gratis tips voor een gezonde levensstijl.

e-book gezonde levensstijl

Ook benieuwd naar onze online personal training in Leuven?

Bekijk dan zeker onderstaande video voor de voordelen van online personal training:


Meer lezen over een gezonde levensstijl?

Neem zeker eens een kijkje op onze blogpagina met tips over een gezonde levensstijl, voedingsadvies, personal training en fitness advies.

Contacteer In Motion Coaching: jouw online voedingscoach in Leuven

Voedingscoach Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x