Personal trainer in Leuven

Op zoek naar een personal trainer in Leuven?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Leuven? Zoek niet langer. Via onze online coaching kan je overal begeleiding krijgen waar je maar wil en heb je jouw personal trainer altijd bij je. In Motion Coaching helpt je bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals slaap, stress, motivatie etc. Individualisatie staat centraal en iedereen ontvangt een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren.

Je hoeft dus niet persé in Leuven te wonen om online coaching te volgen bij In Motion Coaching. Train waar en wanneer je maar wil.

Online personal coaching Leuven

Personal trainer in LeuvenVia online personal coaching leer je hoe je een gezondere levensstijl kan leiden. Samen kijken we hoe we je voeding- en trainingsgewoontes kunnen verbeteren. Je ontvangt gepersonaliseerd voedingsadvies en een op maat gemaakt trainingsprogramma. Hierbij wordt rekening gehouden met je levensstijl, ervaringen en doelen. Wil je graag gewicht verliezen of net spiermassa opbouwen? Heb je nood aan een gezondere levensstijl? Dan is online personal coaching zeker iets voor jou.


Online voedingsbegeleiding Leuven

Personal trainer in LeuvenVind je het moeilijk om gezonde voedingskeuzes te maken? Of weet je niet wat je nu best wel of niet eet? Aan de hand van online voedingsbegeleiding leer je slimme voedingskeuzes maken en kijken we samen hoe we jouw eetpatroon kunnen verbeteren. Je ontvangt gepersonaliseerd voedingsadvies dat aangepast wordt aan je levensstijl, ervaringen en doelen. Het maakt niet uit of je doel nu is om gewicht te verliezen, spiermassa op te bouwen of gewoon het aanleren van een beter voedingspatroon.


Eenmalig voedingsadvies Leuven

Personal trainer in LeuvenWens je alleen een duwtje in de goede richting wat betreft je voedingsgewoontes? Heb je al wel wat kennis maar zie je door de vele beschikbare informatie de bomen door het bos niet meer? Geen paniek! Kies voor eenmalig voedingsadvies en ontvang een document boordevol informatie omtrent voeding en levensstijl, waarmee je zelf aan de slag kan. Daarnaast bereken ik eenmalig hoeveel je best eet afhankelijk van wat jouw doel is, zo heb je een exact startpunt waarmee je direct aan de slag kan. Je zal ook leren hoe je na verloop van tijd zelf dingen kan aanpassen, waardoor je progressie kan blijven maken op lange termijn.


e-book gezonde levensstijl

Waarom kiezen voor online coaching?

  • Niet gebonden aan de personal trainer die werkt in de fitness waar jij gaat. Woon je in Leuven? Perfect! Je kiest namelijk zelf waar je traint.
  • Geen agenda problemen. Je moet niet langer je agenda afstemmen met die van je personal trainer. Met je programma altijd bij je kies je zelf wanneer je traint.
  • Meer ondersteuning en begeleiding. Ik sta 24/7 klaar voor advies, tips of extra uitleg. Zo sta je er nooit alleen voor en kan ik je op een intensieve manier begeleiden. 
  • Kosteneffectief. Krijg meer waar voor je geld. Online coaching is een stuk goedkoper dan fysieke personal coaching, aangezien de kosten voor de personal trainer ook een pak lager liggen.

Hoe werkt online coaching?

Personal trainer in Leuven

1. Je ontvangt een intake formulier met vragen zodat ik een beter beeld kan krijgen van jouw als persoon, wat je doelstellingen zijn en hoe we deze kunnen behalen.

Personal trainer in Leuven

2. Indien gewenst kan er een kennismakingsgesprek plaatsvinden om je intake formulier te overlopen, meer informatie te geven en afspraken te maken.

Personal trainer in Leuven

3. Van zodra je betaling in orde is ontvang je alle nodige informatie en documenten om van start te gaan met jouw begeleiding.

Personal trainer in Leuven

4. Wekelijks is er een check-in moment, waarop we je progressie gaan evolueren en aanpassingen doorvoeren indien nodig. Daarnaast heb je 24/7 de kans om vragen te stellen indien nodig.

Klaar om actie te ondernemen en samen te werken aan een gezondere levensstijl?

In Motion Coaching app

Personal coach app In Motion Coaching


  • Overal en altijd toegang tot je trainingsschema en voedingsplan via je smartphone
  • Eenvoudig bijhouden van trainingen, voeding, gewicht etc.
  • Herinneringen voor je training, voeding, check-ins met mij etc.
  • Mogelijkheid tot rechtstreeks contact met mij in de app via berichten
  • Gedetailleerde uitleg en video's van alle oefeningen in je trainingsprogramma

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan zeker onderstaande video voor de voordelen van online personal training.Ben je op zoek naar een personal trainer in Leuven, maar wens je meer waar voor je geld? Dan is online personal coaching de ideale oplossing voor jou. Trainen waar en wanneer je wil, altijd je trainingsprogramma bij de hand, intensievere begeleiding, 24/7 contact mogelijkheden en dit allemaal voor een goedkopere prijs. Overtuigd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kunnen we vandaag nog samen starten aan de weg naar jouw doel!

Meer lezen? 

Neem  zeker eens een kijkje op onze blogpagina met tips over een gezonde levensstijl, voedingsadvies, personal training en fitness advies.


Personal trainer in Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x