Personal coaching Leuven

In Motion coaching zorgt voor jouw personal coaching in Leuven

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals bijvoorbeeld slaap, stress, motivatie etc. Ook hier werken we samen aan. Daarom staat individualisatie centraal en ontvangt iedereen een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren. 

Bij online personal training heeft u uw personal coach altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil in Leuven. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

Ben je op zoek naar personal coaching Leuven? Contacteer In Motion!

Personal coaching Leuven en personal training Leuven

Wat doet een personal coach?

Mijn naam is Niels en ik ben een gediplomeerd personal trainer. Fitness is al van jongs af aan een passie van mij, waardoor ik besloot een opleiding te volgen om personal trainer te worden en mijn passie met anderen te kunnen delen.

Via online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies wil ik mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Wil je jouw vetpercentage verlagen en dus gewicht verliezen om eindelijk terug in de broek van enkele jaren geleden te geraken? Wil je jezelf zelfzekerder voelen in je vel? Heb je moeilijkheden met het opbouwen van spiermassa en wil je al lang een gespierdere look? Of wil je een gezondere levensstijl opbouwen?

Personal coach Leuven en Personal trainer Leuven

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, dan kunnen we er vandaag nog in vliegen!

In Motion Personal Coaching biedt je gratis tips voor je personal training in Leuven

Hoe zorg ik ervoor dat ik mij fitter en beter in mijn vel voel? Wat moet ik doen voor een gezonde levensstijl? Dit zijn vragen die velen zich stellen, maar geen concreet antwoord op vinden.

De overvloed aan informatie maakt het in feite veel moeilijker dan het eigenlijk is om gezonder te leven, die extra kilo’s te verliezen of het doel te behalen dat je voor ogen hebt. Je zal mij nooit horen beweren dat het makkelijk is, maar met enkele eenvoudige tips, tricks en basisrichtlijnen kom je al een heel eind verder. Daarom schreef ik dit gratis e-book, zodat je niet langer moet gaan zoeken naar wat nu juiste of foute informatie is. Start met het implementeren van volgende tips op jouw pad naar een gezonde levensstijl.

e-book gezonde levensstijl

Wat is personal training?

Aan de hand van online personal coaching help ik jou met het aanleren van een gezondere levensstijl. Het is niet de bedoeling dat je jouw levensstijl en voedingsgewoontes opeens helemaal gaat veranderen. Stap voor stap gaan we kijken hoe je betere beslissingen kan maken die zullen leiden tot de beste versie van jezelf. Of je nu gewicht wil verliezen of juist meer spiermassa wil opbouwen, samen kunnen we jouw doel bereiken.

Interesse in online personal training in Leuven?

Hoe gaat online personal coaching Leuven in zijn werk?

Na je aanmelding voor online personal coaching zal je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd krijgen die alle nodige vragen bevat om een persoonlijk programma op te stellen. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed mogelijk invult, om een goed beeld te geven van jezelf en wat je wil bereiken.

Aan de hand van jouw antwoorden zal een gepersonaliseerd trainingsschema en voedingsadvies opgesteld worden waarmee we samen aan jouw doelen gaan werken.

Elke week wordt er een contactmoment ingepland waarop we samen gaan kijken hoe de afgelopen week verlopen is en of het noodzakelijk is om dingen aan te passen, enerzijds om progressie te garanderen en anderzijds om het programma nog persoonlijker te maken.

Als personal trainer vind ik het belangrijk dat het individu centraal staat, waardoor niemand hetzelfde programma zal krijgen. Het is vanzelfsprekend dat iemand die wil afvallen een ander programma krijgt dan iemand die spiermassa wil opbouwen. Daarnaast zijn er nog zo veel andere factoren die invloed hebben op hoe jouw programma optimaal wordt opgesteld. Er wordt altijd vertrokken vanuit jouw doelen, behoeften en levensstijl. Daarnaast mag je mij altijd zelf van input voorzien, zo kan ik beter op jouw noden inspelen. 

Klaar om samen aan jouw doelen te werken?

Wat kan je verwachten tijdens online personal coaching in Leuven?

Personal coaching programmaGepersonaliseerd trainingsprogramma voor thuis of in de fitness

Personal coaching voedingsadviesGepersonaliseerd voedingsadvies

Personal coaching infogids

Uitgebreide gids met info en tips om je op weg te helpen.

Wekelijks check-in momentWekelijks contactmoment om progressie te bespreken

24/7 contact met personal coach24/7 contactmogelijkheden voor vragen

Personal coaching app

Toegang tot de In Motion Coaching app

Personal Coaching Receptideeën

Regelmatig nieuwe, gezonde receptideeën

Personal coaching op maat

Intensieve begeleiding op jouw maat

Contacteer ons!

Nog niet overtuigd van personal coaching?

Bekijk dan zeker onderstaande video voor de voordelen van online personal training.


Contacteer In Motion Personal Coaching voor jouw personal training in Leuven

Heb je nog vragen over Personal Coaching Leuven?

Wat maakt de online coaching van In Motion Coaching zo speciaal?

De coaching is gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Tegenwoordig zijn er elke dag nieuwe diëten, trends of middeltjes die ongeziene resultaten garanderen. Je mag er gerust in zijn dat dit niet tot mijn aanpak behoort. Is iets wetenschappelijk bewezen? Dan kan ik het gebruiken om jou te helpen, anders niet. 

Ook bekijk ik iedere individu apart. Ik ben ervan overtuigd dat niemand dezelfde aanpak nodig heeft. Individualisatie is dan ook een steunpilaar van de coaching.

Is het wel mogelijk om resultaten te garanderen zonder elkaar te zien?

Absoluut. Via online coaching kan je vaak zelfs meer resultaat bereiken. Er is namelijk geen sprake meer van agenda’s die je moet afstemmen met je personal coach, je kan kiezen wie jou begeleidt, je hebt op elke plek contactmogelijkheden met je personal coach etc.

Nog niet overtuigd? 

Het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden?

Meer lezen?

Neem  zeker eens een kijkje op onze blogpagina met tips over een gezonde levensstijl, voedingsadvies, personal training en fitness advies.

Personal coaching Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x