Over mij

Personal trainer

personal trainerMijn naam is Niels en ik ben een gediplomeerd personal trainer. Fitness is al van jongs af aan een passie van mij, waardoor ik besloot een opleiding te volgen om personal trainer te worden en mijn passie met anderen te kunnen delen.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het menselijk lichaam, fitness, voeding en alle wetenschap die hierbij komt kijken. Toen ik begon met fitness, beperkte mijn kennis zich helaas tot de  oppervlakkige en vaak foutieve informatie die overal op het internet te vinden is. Met als resultaat dat ik niet de progressie boekte waarop ik gehoopt had. Aangezien ik ervan overtuigd was dat ik veel meer uit mijn training en voeding kon halen, besloot ik een opleiding personal trainer te volgen, om op deze manier niet alleen mezelf te kunnen helpen, maar ook andere mensen die hulp nodig hebben bij hun training, voeding en over het algemeen een gezonde levensstijl. 

Binnen de diensten die ik aanbied, sta jij als individu centraal. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een andere aanpak nodig heeft en dat er geen kant en klare schema's of programma's zijn die voor iedereen even effectief zijn. Iedereen is uniek en heeft nood aan een uniek programma. Ik zal dan ook niet meegaan in de populaire hypes en trends, maar mij baseren op wetenschappelijk onderbouwde en bewezen feiten. Enkel op deze manier kan ik een optimale progressie garanderen.

Via online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies wil ik mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Wil je jouw vetpercentage verlagen en dus gewicht verliezen om eindelijk terug in de broek van enkele jaren geleden te geraken? Wil je jezelf zelfzekerder voelen in je vel? Heb je moeilijkheden met het opbouwen van spiermassa en wil je al lang een gespierdere look? Of wil je een gezondere levensstijl opbouwen? 

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, dan kunnen we er vandaag nog in vliegen!


Personal trainer - In Motion Coaching


Behaalde diploma’s

  • Henselmans Personal Trainer Cursus
  • EXOS Fitness Specialist
  • Poliquin Foundations of periodization and program design

Samen werken aan een gezondere levensstijl?

Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x