Online coaching Leuven

Op zoek naar online coaching voor het behalen van jouw doelen in Leuven? 

Met In Motion personal coaching heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding.

Online coaching fitness Leuven

In Motion personal coaching, dat is online coaching in Leuven of ver daarbuiten

Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals bijvoorbeeld slaap, stress, motivatie etc. Ook hier werken we samen aan. Daarom staat individualisatie centraal en ontvangt iedereen een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren.

Bij online coaching heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil, in Leuven of ver daarbuiten. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. 

Zo sta je er nooit alleen voor.

Online personal coaching

Aan de hand van online personal coaching help ik jou met het aanleren van een gezondere levensstijl. Het is niet de bedoeling dat je jouw levensstijl en voedingsgewoontes opeens helemaal gaat veranderen. Stap voor stap gaan we kijken hoe je betere beslissingen kan maken die zullen leiden tot de beste versie van jezelf. 

Of je nu gewicht wil verliezen of juist meer spiermassa wil opbouwen, samen kunnen we jouw doel bereiken.

Waarom kiezen voor online personal coaching?

 • Je bent niet gebonden aan de personal trainer die werkt in de fitness waar jij gaat. Woon je in Leuven? Perfect! Je kiest namelijk zelf waar je traint.
 • Geen agenda problemen. Je moet niet langer je agenda afstemmen met die van je personal trainer. Met je programma altijd bij je kies je zelf wanneer je traint.
 • Meer ondersteuning en begeleiding. Ik sta 24/7 klaar voor advies, tips of extra uitleg. Zo sta je er nooit alleen voor en kan ik je op een intensieve manier begeleiden. 
 • Kosteneffectief. Krijg meer waar voor je geld. Online coaching is een stuk goedkoper dan fysieke personal coaching, aangezien de kosten voor de personal trainer ook een pak lager liggen.

Hoe werkt online personal coaching?

Online coaching Leuven

1. Je ontvangt een intake formulier met vragen zodat ik een beter beeld kan krijgen van jouw als persoon, wat je doelstellingen zijn en hoe we deze kunnen behalen.

Online coaching Leuven

2. Indien gewenst kan er een kennismakingsgesprek plaatsvinden om je intake formulier te overlopen, meer informatie te geven en afspraken te maken.

Online coaching Leuven

3. Van zodra je betaling in orde is ontvang je alle nodige informatie en documenten om van start te gaan met jouw begeleiding.

Online coaching Leuven

4. Wekelijks is er een check-in moment, waarop we je progressie gaan evolueren en aanpassingen doorvoeren indien nodig. Daarnaast heb je 24/7 de kans om vragen te stellen indien nodig.

Ontdek de In Motion Online Coaching app

Online coaching Leuven

 • Overal en altijd toegang tot je trainingsschema en voedingsplan via je smartphone
 • Eenvoudig bijhouden van trainingen, voeding, gewicht etc.
 • Herinneringen voor je training, voeding, check-ins met mij etc.
 • Mogelijkheid tot rechtstreeks contact met mij in de app via berichten
 • Gedetailleerde uitleg en video's van alle oefeningen

 Online voedingscoaching

Een goed voedingspatroon is uitermate belangrijk voor ons lichaam. Helaas denkt men hierbij vaak aan een strikt dieet. Dit is iets wat ik wil veranderen. Een gezond voedingspatroon betekent namelijk niet dat je je lievelingseten niet meer mag eten. Wanneer je kiest voor voedingscoaching bereken ik hoeveel je best eet en geef ik persoonlijk voedingsadvies. Daarbij leg ik je uit hoe je nog steeds van je lievelingseten kan genieten en toch resultaten behaalt. Elke week is er een contactmoment ingepland zodat ik jouw progressie kan evolueren en aanpassingen kan maken indien nodig.

Waarom kiezen voor online voedingscoaching?

Via online voedingscoaching kan je rekenen op een kosteneffectieve maar zeer intensieve begeleiding. Wanneer je zou kiezen voor fysieke voedingsbegeleiding heb je slechts één keer om de zo veel tijd een contactmoment met de persoon die jou begeleidt. Bij online voedingsbegeleiding is dit helemaal niet het geval en heb je ongelimiteerde contactmogelijkheden met je coach. Ik sta 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden, je te motiveren en te kijken hoe we op een efficiënte manier je doel kunnen bereiken. 

Dit bespaart jou niet alleen veel geld, maar ook veel moeite. 

Hoe gaat online voedingscoaching in zijn werk?

Online coaching Leuven

1. Na jouw aanmelding zal je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd krijgen die alle nodige vragen bevat om een persoonlijk programma op te stellen. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed mogelijk invult, om een goed beeld te geven van jezelf en wat je wil bereiken.

Online coaching Leuven

2. Aan de hand van je antwoorden bereken ik hoeveel je best eet en geef ik je gedetailleerd voedingsadvies waarmee we samen aan jouw doelen gaan werken.

Online coaching Leuven

3. Elke week wordt er een contactmoment ingepland waarop we samen gaan kijken hoe de afgelopen week verlopen is en of het noodzakelijk is om dingen aan te passen, enerzijds om progressie te garanderen en anderzijds om het programma nog persoonlijker te maken.


Als coach vind ik het belangrijk dat het individu centraal staat, waardoor niemand hetzelfde programma zal krijgen. Het is vanzelfsprekend dat iemand die wil afvallen een ander programma krijgt dan iemand die spiermassa wil opbouwen. Daarnaast zijn er nog zo veel andere factoren die invloed hebben op hoe jouw programma optimaal wordt opgesteld. Er wordt altijd vertrokken vanuit jouw doelen en behoeften. Daarnaast mag je mij altijd zelf van input voorzien.

online coaching Leuven

Eenmalig voedingsadvies

Wil je zelf leren hoe je betere voedingskeuzes maakt en kan blijven werken naar je doel? Dan is eenmalig voedingsadvies de ideale keuze voor jou. Ik bereken eenmalig hoeveel je best eet afhankelijk van het doel dat je wil bereiken. Daarnaast ontvang je een hoop informatie omtrent voeding, progressie bijhouden en hoe je zelf in de toekomst aanpassingen kan maken. Op deze manier kan je zelf op lange termijn progressie blijven maken.

Wat houdt éénmalig voedingsadvies in?

 1. Persoonlijk berekende calorieën en macro’s op basis van jouw voorkeuren, levensstijl en doelen.
 2. Je leert hoe je progressie kan bijhouden zodat je op basis daarvan je calorieën en macro’s zelf kan aanpassen na verloop van tijd. Je ontvangt richtlijnen omtrent wat realistische progressie is en waar je op moet letten zodat je kan aanpassen wanneer dit nodig is.
 3. Een voorbeeld dagschema op basis van recepten en niet op basis van losse voedingsmiddelen. In de meeste schema’s staan alleen maar losse ingrediënten, waardoor een maaltijd er dan bijvoorbeeld zo uit ziet: 150 gram kipfilet, 75 gram rijst, 150 gram groenten. Het schema dat jij krijgt is gebaseerd op lekkere, eenvoudige en gezonde recepten. Dit schema dient ook maar als inspiratie. Je kan dus zelf dingen aanpassen naar gelang je voorkeuren.
 4. Receptideeën. Je ontvangt verschillende eenvoudige en gezonde recepten die perfect thuishoren in een gezond voedingspatroon. 
 5. Supplementenadvies. Hoewel supplementen helemaal niet noodzakelijk zijn, krijg je een overzicht van enkele veel voorkomende supplementen en of ze het al dan niet waard zijn om te gebruiken. Het dagschema dat je ontvangt zal nooit supplementen bevatten, maar aangezien er zo veel misverstanden zijn omtrent supplementen wil ik je hier toch wat basiskennis over meegeven.
 6. Tips & tricks om een gezond voedingspatroon aan te leren dat je levenslang kan volhouden.

Online coaching Leuven

Benieuwd naar wat online coaching voor jou kan betekenen?

Ontdek de voordelen van online personal training via onderstaande video!


Online coaching Leuven

In Motion Coaching | Online coaching Leuven

Bij online coaching heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil, in Leuven of ver daarbuiten. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

Mail: inmotionpersonalcoaching@gmail.com

Tel: 0498 79 31 07

Online coaching Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x