Gezonde voeding Leuven

Meer weten over gezonde voeding, op zoek naar een voedingscoach in Leuven? In Motion Coaching helpt jou met het aanleren van een gezonder voedingspatroon.

Gezonde voeding is uitermate belangrijk voor ons lichaam. Helaas denkt men hierbij vaak aan een strikt dieet. Dit is iets wat ik als voedingscoach wil veranderen. Een gezond voedingspatroon betekent namelijk niet dat je je lievelingseten niet meer mag eten!

Ben je op zoek naar advies over gezonde voeding in Leuven? Zoek niet langer! Via online coaching kan je overal begeleiding krijgen en heb je jouw personal trainer altijd bij je. In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding.

Meer weten over gezonde voeding en een gezondere levensstijl?

Gezonde voeding Leuven

Wat is gezonde voeding?

Heb je moeite met het bepalen van wat gezonde voeding precies is, en hoeveel je nu juist mag eten?
Geen probleem!

EENMALIG VOEDINGSADVIESAls online voedingscoach bied ik je graag eenmalig advies over gezonde voeding, in Leuven of ver daarbuiten. Dan zorg ik ervoor dat je exact weet hoe je meer structuur kan geven aan jouw voedingspatroon. Op basis van je persoonlijke voorkeuren en levensstijl bereken ik hoeveel je mag eten om je doel te bereiken. Maakt niet uit of je nu wilt afvallen, bijkomen of net op gewicht wil blijven.

Naast hoeveel je mag eten ontvang je ook een document met tips en tricks. Zo leer je bijvoorbeeld de basis van voeding, hoe je betere voedingsgewoontes kan aanleren, hoe je moet omgaan met sociale activiteiten, welke voeding je best wel of niet eet, hoe je zelf dingen kan aanpassen indien je een plateau bereikt, en nog zo veel meer. 

Met dit voedingsadvies wil ik voor jou het denkwerk zo veel mogelijk wegnemen, zodat je kan focussen op wat belangrijk is, namelijk het verbeteren van je voedingsgewoontes. 

Meer weten over gezonde voeding?

Hoe ziet een schema voor gezonde voeding eruit?

  1. Je krijgt persoonlijk berekende calorieën en macro’s op basis van jouw voorkeuren, levensstijl en doelen.
  2. Je leert hoe je progressie kan bijhouden zodat je op basis daarvan je calorieën en macro’s zelf kan aanpassen na verloop van tijd. Je ontvangt richtlijnen omtrent wat realistische progressie is en waar je op moet letten zodat je kan aanpassen wanneer dit nodig is.
  3. Een voorbeeld dagschema op basis van recepten en niet op basis van losse voedingsmiddelen. In de meeste schema’s staan alleen maar losse ingrediënten, waardoor een maaltijd er dan bijvoorbeeld zo uit ziet: 150 gram kipfilet, 75 gram rijst, 150 gram groenten. Het schema dat jij krijgt is gebaseerd op lekkere, eenvoudige en gezonde recepten. Dit schema dient ook maar als inspiratie. Je kan dus zelf dingen aanpassen naar gelang je voorkeuren.
  4. Recepten voor gezonde voeding. Je ontvangt verschillende eenvoudige en gezonde recepten die perfect thuishoren in een gezond voedingspatroon. 
  5. Supplementenadvies. Hoewel supplementen helemaal niet noodzakelijk zijn, krijg je een overzicht van enkele veel voorkomende supplementen en of ze het al dan niet waard zijn om te gebruiken. Het dagschema dat je ontvangt zal nooit supplementen bevatten, maar aangezien er zo veel misverstanden zijn omtrent supplementen wil ik je hier toch wat basiskennis over meegeven.
  6. Tips & tricks om een gezond voedingspatroon aan te leren dat je levenslang kan volhouden.

Klaar voor een gezondere levensstijl?

Contacteer ons0498 79 31 07Gezonde voeding en gezonde levensstijl Leuven

Liever constante begeleiding via online voedingscoaching?

Via online voedingscoaching kan je rekenen op een kosteneffectieve maar zeer intensieve begeleiding. Wanneer je zou kiezen voor fysieke voedingsbegeleiding heb je slechts één keer om de zo veel tijd een contactmoment met de persoon die jou begeleidt. Bij online voedingsbegeleiding is dit helemaal niet het geval en heb je ongelimiteerde contactmogelijkheden met je coach, in Leuven of ver daarbuiten. Ik sta 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden, je te motiveren en te kijken hoe we op een efficiënte manier je doel kunnen bereiken. 

Dit bespaart jou niet alleen veel geld, maar ook veel moeite. 

Hoe gaat online voedingscoaching in zijn werk?

Na jouw aanmelding zal je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd krijgen die alle nodige vragen bevat om een persoonlijk programma op te stellen. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed mogelijk invult, om een goed beeld te geven van jezelf en wat je wil bereiken. 

Aan de hand van je antwoorden bereken ik hoeveel je best eet en geef ik je gedetailleerd advies over gezonde voeding waarna we samen aan jouw doelen gaan werken.

Elke week wordt er een contactmoment ingepland waarop we samen gaan kijken hoe de afgelopen week verlopen is en of het noodzakelijk is om dingen aan te passen, enerzijds om progressie te garanderen en anderzijds om het programma nog persoonlijker te maken. Als online coach sta ik je overal bij met advies over gezonde voeding, in Leuven maar ook ver daarbuiten!

Als coach vind ik het belangrijk dat het individu centraal staat, waardoor niemand hetzelfde programma zal krijgen. Het is vanzelfsprekend dat iemand die wil afvallen een ander programma krijgt dan iemand die spiermassa wil opbouwen. Daarnaast zijn er nog zo veel andere factoren die invloed hebben op hoe jouw programma optimaal wordt opgesteld. Er wordt altijd vertrokken vanuit jouw doelen en behoeften. Daarnaast mag je mij altijd zelf van input voorzien.

Klaar om vanuit Leuven samen aan jouw doelen werken?

Online voedingscoach geeft info over gezonde voeding in Leuven

Meer lezen over gezonde voeding?

Neem zeker eens een kijkje op onze blogpagina met tips over een gezonde levensstijl, voedingsadvies, personal training en fitness advies.

Ook benieuwd naar onze online personal coaching in Leuven?

Bekijk dan zeker onderstaande video voor de voordelen van online personal training:


Contacteer In Motion Coaching

Gezonde voeding Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x