Gezonde levensstijl Antwerpen

Op zoek naar tips voor een gezonde levensstijl in Antwerpen?

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren... Alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding!

Gezonde levensstijl Antwerpen - In Motion Coaching

30+ Gratis tips voor een gezonde levensstijl

gratis e-book gezonde levensstijl AntwerpenHoe zorg ik ervoor dat ik mij fitter en beter in mijn vel voel? Wat moet ik doen voor een gezonde levensstijl? Dit zijn vragen die velen zich stellen, maar geen concreet antwoord op vinden.

Het probleem in onze maatschappij is dat er zo veel informatie beschikbaar is dat mensen niet meer weten waar te beginnen. Een grote oorzaak van dit probleem zijn de vele vormen van sociale media. Bedrijven en influencers doen er alles aan om hun producten of diensten te verkopen met beloftes die ze meestal niet kunnen waarmaken. Je komt het ene wondermiddeltje of wonderdieet na het andere tegen en er wordt zo veel foute informatie verspreid. 

Ik kan het je niet kwalijk nemen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het feit dat deze foute beweringen eindeloos herhaald worden, zorgt ervoor dat deze foute informatie blijft bestaan.

Gratis e-book gezonde levensstijlgratis e-book gezonde levensstijl Antwerpen

De overvloed aan informatie maakt het in feite veel moeilijker dan het eigenlijk is om gezonder te leven, die extra kilo’s te verliezen of het doel te behalen dat je voor ogen hebt. Je zal mij nooit horen beweren dat het makkelijk is, maar met enkele eenvoudige tips, tricks en basisrichtlijnen kom je al een heel eind verder. Daarom schreef ik dit gratis e-book, zodat je niet langer moet gaan zoeken naar wat nu juiste of foute informatie is. Start met het implementeren van volgende tips op jouw pad naar een gezonde levensstijl.

In dit e-book vind je maar liefst 30+ gratis tips voor een gezonde levensstijl.

Ontvang je gratis e-book hier!

Wil je leren hoe je een gezonde levensstijl kan leiden, gewicht kan verliezen of spiermassa kan opbouwen? Via online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies kan je dit doel zeker bereiken. Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien je nog vragen hebt. We werken samen aan jouw gezonde levensstijl vanuit Antwerpen of ver daarbuiten, via online coaching kan het allemaal!

Via online personal coaching werken we samen aan jouw gezonde levensstijl in Antwerpen

Online personal coaching

Een gezonde levensstijl is voor iedereen essentieel. Helaas is dit voor velen een enorme opgave. Daarom is een personal coach een interessante optie. Als personal coach zal ik je vertellen wat je best kan eten en geef ik je een persoonlijk trainingsschema op basis van je ervaring en voorkeuren. Op deze manier kan ik je steunen en motiveren om je doelen te bereiken. Elke week is er een contactmoment zodat ik jouw progressie kan evolueren en aanpassingen kan maken indien nodig.

Let's go!

Meer lezen over online personal coaching

Online voedingscoaching

Een goed voedingspatroon is uitermate belangrijk voor ons lichaam. Helaas denkt men hierbij vaak aan een strikt dieet. Dit is iets wat ik wil veranderen. Een gezond voedingspatroon betekent namelijk niet dat je je lievelingseten niet meer mag eten. Wanneer je kiest voor voedingscoaching bereken ik hoeveel je best eet en geef ik persoonlijk voedingsadvies. Daarbij leg ik je uit hoe je nog steeds van je lievelingseten kan genieten en toch resultaten behaalt. Elke week is er een contactmoment ingepland zodat ik jouw progressie kan evolueren en aanpassingen kan maken indien nodig.

Yes, ik wil starten aan mijn gezonde levensstijl!

Meer lezen over online voedingscoaching

Eenmalig voedingsadvies

Wil je zelf leren hoe je betere voedingskeuzes maakt en kan blijven werken naar je doel? Dan is eenmalig voedingsadvies de ideale keuze voor jou. Ik bereken eenmalig hoeveel je best eet afhankelijk van het doel dat je wil bereiken. Daarnaast ontvang je een hoop informatie omtrent voeding, progressie bijhouden en hoe je zelf in de toekomst aanpassingen kan maken. Op deze manier kan je zelf op lange termijn progressie blijven maken.

Ja, ik wil gezond voedingsadvies!

Meer lezen over eenmalig voedingsadvies

Gezonde levensstijl Antwerpen

Waarom kiezen voor In Motion Personal Coaching?

De coaching is gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Tegenwoordig zijn er elke dag nieuwe diëten, trends of middeltjes die ongeziene resultaten garanderen. Je mag er gerust in zijn dat dit niet tot mijn aanpak behoort. Is iets wetenschappelijk bewezen? Dan kan ik het gebruiken om jou te helpen, anders niet. 

Ook bekijk ik iedere individu apart. Ik ben ervan overtuigd dat niemand dezelfde aanpak nodig heeft. Individualisatie is dan ook een steunpilaar van de coaching.

Wil je trainen in Antwerpen of ver daarbuiten? Het kan allemaal! De coaching verloopt volledig online, via de In Motion Coaching app of via mail.

Wekelijks wordt er een specifieke dag afgesproken om progressie te bekijken en eventuele aanpassingen te doen. Op de afgesproken dag verwacht ik dat je de benodigde documenten (progressiefoto's, gewicht, training...) upload in jouw persoonlijke map via Google Drive. Ik zal deze documenten grondig bekijken en de bijgewerkte documenten terug in deze map uploaden voor de komende week.

Klaar om actie te ondernemen?

Meer tips over het aanleren van een gezonde levensstijl?

Ook benieuwd naar onze online personal coaching in Antwerpen?

Bekijk dan zeker onderstaande video voor de voordelen van online personal training:


Samen werken aan een gezondere levensstijl?

Bij online coaching heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil, in Antwerpen of ver daarbuiten. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

Mail: inmotionpersonalcoaching@gmail.com

Tel: 0498 79 31 07

Socials: Facebook - Instagram - Twitter - Linkedin

Gezonde levensstijl Antwerpen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x