Fitness Leuven

Met een online coach heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Fitness waar en wanneer je wil. Je hoeft dus niet persé in Leuven te wonen om begeleiding te volgen bij In Motion Coaching. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fitness doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen.

Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding!

Fitness Leuven

In Motion: jouw online coach die je helpt bij het behalen van jouw fitness doelen in Leuven.

Fitness LeuvenMijn naam is Niels en ik ben een gediplomeerd personal trainer. Fitness is al van jongs af aan een passie van mij, waardoor ik besloot een opleiding te volgen om personal trainer te worden en mijn passie met anderen te kunnen delen.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het menselijk lichaam, fitness, voeding en alle wetenschap die hierbij komt kijken. Toen ik begon met fitness, beperkte mijn kennis zich helaas tot de  oppervlakkige en vaak foutieve informatie die overal op het internet te vinden is. Met als resultaat dat ik niet de progressie boekte waarop ik gehoopt had. Aangezien ik ervan overtuigd was dat ik veel meer uit mijn training en voeding kon halen, besloot ik een opleiding personal trainer te volgen, om op deze manier niet alleen mezelf te kunnen helpen, maar ook andere mensen die hulp nodig hebben bij hun training, voeding en over het algemeen een gezonde levensstijl. 

Binnen de diensten die ik aanbied, sta jij als individu centraal. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een andere aanpak nodig heeft en dat er geen kant en klare schema's of programma's zijn die voor iedereen even effectief zijn. Iedereen is uniek en heeft nood aan een uniek programma. Ik zal dan ook niet meegaan in de populaire hypes en trends, maar mij baseren op wetenschappelijk onderbouwde en bewezen feiten. Enkel op deze manier kan ik een optimale progressie garanderen.

Via online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies wil ik mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Wil je jouw vetpercentage verlagen en dus gewicht verliezen om eindelijk terug in de broek van enkele jaren geleden te geraken? Wil je jezelf zelfzekerder voelen in je vel? Heb je moeilijkheden met het opbouwen van spiermassa en wil je al lang een gespierdere look? Of wil je een gezondere levensstijl opbouwen? 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen, dan kunnen we er vandaag nog in vliegen!

Fitness Leuven

Veelgestelde vragen

Vragen over jouw fitness begeleiding in Leuven?
In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fitness doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Zo sta je er nooit alleen voor!

Wat maakt de online coaching van In Motion Coaching zo speciaal?

De coaching is gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Tegenwoordig zijn er elke dag nieuwe diëten, trends of middeltjes die ongeziene resultaten garanderen. Je mag er gerust in zijn dat dit niet tot mijn aanpak behoort. Is iets wetenschappelijk bewezen? Dan kan ik het gebruiken om jou te helpen, anders niet. 

Ook bekijk ik iedere individu apart. Ik ben ervan overtuigd dat niemand dezelfde aanpak nodig heeft. Individualisatie is dan ook een steunpilaar van de coaching.

Is het wel mogelijk om resultaten te garanderen zonder elkaar te zien?

Absoluut. Via online coaching kan je vaak zelfs meer resultaat bereiken. Er is namelijk geen sprake meer van agenda’s die je moet afstemmen met je coach, je kan kiezen wie jou begeleidt, je hebt altijd en overal contactmogelijkheden met je coach, in Leuven of ver daarbuiten!

Is een fitnessabonnement noodzakelijk?

Nee, je kan kiezen voor een programma dat je thuis in Leuven kan doen. Maar bij voorkeur ga je wel naar de fitness, aangezien de mogelijkheden dan veel groter zijn.

Waarom kiezen voor fitness begeleiding door online personal coaching?

  • Je bent niet gebonden aan de personal trainer die werkt in de fitness waar jij gaat. Ook is het niet noodzakelijk om naar een personal trainer studio te gaan in de buurt. Via online personal coaching kan je zelf kiezen waar je traint, in Leuven of ver daarbuiten! Train je liever thuis? Geen probleem! Train je vaak op verschillende locaties? Ook geen probleem! Je hebt jouw personal trainer overal bij je waar je gaat.
  • Geen agenda problemen. Je kan ook kiezen wanneer je gaat trainen. Je moet niet langer je agenda afstemmen met die van je personal trainer. Je hebt je programma altijd bij je, dus je kan perfect zelf beslissen wanneer het voor jou best uitkomt om te trainen. 
  • Meer ondersteuning en begeleiding. Bij traditionele personal coaching heb je enkel begeleiding wanneer je jouw trainer ziet. Dit is hooguit enkele uren per week. De rest van de week sta je er alleen voor en is er niemand om te helpen indien dit nodig is. Bij online personal coaching kan je zo veel vragen stellen als je wil en zelfs wanneer je wil. Je mag 24/7 advies, tips of extra uitleg vragen, wat ervoor zal zorgen dat je nooit met vragen blijft zitten en jouw begeleiding alleen maar ten goede komt.
  • Kosteneffectief. Naast het betalen van de werkuren van een trainer, betaalt een klant ook een deel van de kosten die een trainer heeft om in een fitness te kunnen werken of om zelf materiaal aan te kunnen kopen. Via online personal coaching krijg je meer waar voor je geld, aangezien je deze extra kosten niet zal moeten betalen. 

Samen werken aan een gezondere levensstijl?

Fitness Leuven

Nog niet overtuigd van online coaching?

Bekijk dan zeker onderstaande video voor de voordelen van online personal training.


Meer fitness-tips lezen?

Neem zeker eens een kijkje op onze blogpagina met tips over een gezonde levensstijl, voedingsadvies, personal training en fitness advies.

Contacteer In Motion Personal Coaching

Fitness Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x