Online voedingscoaching


Aan de hand van online voedingscoaching help ik jou met het aanleren van een gezonder voedingspatroon. Het is niet de bedoeling dat je jouw levensstijl en voedingsgewoontes opeens helemaal gaat veranderen. Stap voor stap gaan we kijken hoe je betere beslissingen kan maken die zullen leiden tot de beste versie van jezelf. Of je nu gewicht wil verliezen of juist meer spiermassa wil opbouwen, samen kunnen we je doel bereiken. 

Waarom kiezen voor online voedingscoaching?

Via online voedingscoaching kan je rekenen op een kosteneffectieve maar zeer intensieve begeleiding. Wanneer je zou kiezen voor fysieke voedingsbegeleiding heb je slechts één keer om de zo veel tijd een contactmoment met de persoon die jou begeleidt. Bij online voedingsbegeleiding is dit helemaal niet het geval en heb je ongelimiteerde contactmogelijkheden met je coach. Ik sta 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden, je te motiveren en te kijken hoe we op een efficiënte manier je doel kunnen bereiken. 

Dit bespaart jou niet alleen veel geld, maar ook veel moeite. 

Hoe gaat online voedingscoaching in zijn werk?

Na jouw aanmelding zal je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd krijgen die alle nodige vragen bevat om een persoonlijk programma op te stellen. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed mogelijk invult, om een goed beeld te geven van jezelf en wat je wil bereiken. 

Aan de hand van je antwoorden bereken ik hoeveel je best eet en geef ik je gedetailleerd voedingsadvies waarmee we samen aan jouw doelen gaan werken.

Elke week wordt er een contactmoment ingepland waarop we samen gaan kijken hoe de afgelopen week verlopen is en of het noodzakelijk is om dingen aan te passen, enerzijds om progressie te garanderen en anderzijds om het programma nog persoonlijker te maken.

Als coach vind ik het belangrijk dat het individu centraal staat, waardoor niemand hetzelfde programma zal krijgen. Het is vanzelfsprekend dat iemand die wil afvallen een ander programma krijgt dan iemand die spiermassa wil opbouwen. Daarnaast zijn er nog zo veel andere factoren die invloed hebben op hoe jouw programma optimaal wordt opgesteld. Er wordt altijd vertrokken vanuit jouw doelen en behoeften. Daarnaast mag je mij altijd zelf van input voorzien.

Klaar om samen aan jouw doelen werken?


Wat kan je verwachten tijdens de online voedingscoaching:

Voedingscoachingvoedingscoaching infogidsvoedingscoaching contactmomentvoedingscoaching contact
Gepersonaliseerd voedingsadviesUitgebreide gids met info en tips om je op weg te helpenWekelijks contactmoment om progressie te bespreken
24/7 contactmogelijkheden voor vragen

Toegang tot de In Motion Coaching appRegelmatig nieuwe, gezonde receptideeënIntensieve begeleiding op jouw maat


In Motion Coaching app

Personal coaching app

  • Overal en altijd toegang tot je trainingsschema en voedingsplan via je smartphone
  • Eenvoudig bijhouden van trainingen, voeding, gewicht etc.
  • Herinneringen voor je training, voeding, check-ins met mij etc.
  • Mogelijkheid tot rechtstreeks contact met mij in de app via berichten
  • Gedetailleerde uitleg en video's van alle oefeningen

Samen werken aan een gezondere levensstijl?

Wens je ook op vlak van training graag wat extra begeleiding? Bekijk dan zeker de info omtrent online personal coaching eens. Of heb je gewoon een duwtje in de goede richting nodig om je voedingsgewoontes te verbeteren? Dan kom je met eenmalig voedingsadvies al een heel eind op weg. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Online voedingscoaching

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x