Online personal coaching

Aan de hand van online personal coaching help ik jou met het aanleren van een gezondere levensstijl. Het is niet de bedoeling dat je jouw levensstijl en voedingsgewoontes opeens helemaal gaat veranderen. Stap voor stap gaan we kijken hoe je betere beslissingen kan maken die zullen leiden tot de beste versie van jezelf. Of je nu gewicht wil verliezen of juist meer spiermassa wil opbouwen, samen kunnen we jouw doel bereiken. 

Waarom kiezen voor online personal coaching?

  •  Niet gebonden aan de personal trainer die werkt in de fitness waar jij gaat. Ook is het niet noodzakelijk om naar een personal trainer studio te gaan in de buurt. Via online personal coaching kan je zelf kiezen waar je traint. Train je liever thuis? Geen probleem! Train je vaak op verschillende locaties? Ook geen probleem! Je hebt jouw personal trainer overal bij je waar je gaat.
  • Geen agenda problemen. Je kan ook kiezen wanneer je gaat trainen. Je moet niet langer je agenda afstemmen met die van je personal trainer. Je hebt je programma altijd bij je, dus je kan perfect zelf beslissen wanneer het voor jou best uitkomt om te trainen. 
  • Meer ondersteuning en begeleiding. Bij traditionele personal coaching heb je enkel begeleiding wanneer je jouw trainer ziet. Dit is hooguit enkele uren per week. De rest van de week sta je er alleen voor en is er niemand om te helpen indien dit nodig is. Bij online personal coaching kan je zo veel vragen stellen als je wil en zelfs wanneer je wil. Je mag 24/7 advies, tips of extra uitleg vragen, wat ervoor zal zorgen dat je nooit met vragen blijft zitten en jouw begeleiding alleen maar ten goede komt.
  • Kosteneffectief. Naast het betalen van de werkuren van een trainer, betaalt een klant ook een deel van de kosten die een trainer heeft om in een fitness te kunnen werken of om zelf materiaal aan te kunnen kopen. Via online personal coaching krijg je meer waar voor je geld, aangezien je deze extra kosten niet zal moeten betalen. 

Hoe gaat online personal coaching in zijn werk?

Na je aanmelding voor online personal coaching zal je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd krijgen die alle nodige vragen bevat om een persoonlijk programma op te stellen. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed mogelijk invult, om een goed beeld te geven van jezelf en wat je wil bereiken.

Aan de hand van jouw antwoorden zal een gepersonaliseerd trainingsschema en voedingsadvies opgesteld worden waarmee we samen aan jouw doelen gaan werken.

Elke week wordt er een contactmoment ingepland waarop we samen gaan kijken hoe de afgelopen week verlopen is en of het noodzakelijk is om dingen aan te passen, enerzijds om progressie te garanderen en anderzijds om het programma nog persoonlijker te maken.

Als personal trainer vind ik het belangrijk dat het individu centraal staat, waardoor niemand hetzelfde programma zal krijgen. Het is vanzelfsprekend dat iemand die wil afvallen een ander programma krijgt dan iemand die spiermassa wil opbouwen. Daarnaast zijn er nog zo veel andere factoren die invloed hebben op hoe jouw programma optimaal wordt opgesteld. Er wordt altijd vertrokken vanuit jouw doelen, behoeften en levensstijl. Daarnaast mag je mij altijd zelf van input voorzien, zo kan ik beter op jouw noden inspelen. 

Klaar om samen aan jouw doelen te werken?


Wat kan je verwachten tijdens online personal coaching?

Personal coaching programmaGepersonaliseerd trainingsprogramma voor thuis of in de fitness

Personal coaching voedingsadviesGepersonaliseerd voedingsadvies

Personal coaching infogidsUitgebreide gids met info en tips om je op weg te helpen

Wekelijks check-in momentWekelijks contactmoment om progressie te bespreken

24/7 contact met personal coach24/7 contactmogelijkheden voor vragen

Personal coaching appToegang tot de In Motion Coaching app

ReceptideeënRegelmatig nieuwe, gezonde receptideeën

Personal coaching op maatIntensieve begeleiding op jouw maat

In Motion Coaching app

Personal coaching app

  • Overal en altijd toegang tot je trainingsschema en voedingsplan via je smartphone
  • Eenvoudig bijhouden van trainingen, voeding, gewicht etc.
  • Herinneringen voor je training, voeding, check-ins met mij etc.
  • Mogelijkheid tot rechtstreeks contact met mij in de app via berichten
  • Gedetailleerde uitleg en video's van alle oefeningen

Samen werken aan een gezondere levensstijl?

Heb je voldoende aan enkel voedingscoaching? Informeer je dan zeker over online voedingscoaching. Of heb je gewoon dat duwtje in de goede richting nodig? Dan is eenmalig voedingsadvies misschien iets voor jou.


Online personal coaching

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x