Coaching

In Motion Coaching helpt je bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals bijvoorbeeld slaap, stress, motivatie etc. Ook hier werken we samen aan. Daarom staat individualisatie centraal en ontvangt iedereen een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren.

Online personal coaching

Een gezonde levensstijl is voor iedereen essentieel. Helaas is dit voor velen een enorme opgave. Daarom is een personal coach een interessante optie. Als personal coach zal ik je vertellen wat je best kan eten en geef ik je een persoonlijk trainingsschema op basis van je ervaring en voorkeuren. Op deze manier kan ik je steunen en motiveren om je doelen te bereiken. Elke week is er een contactmoment zodat ik jouw progressie kan evolueren en aanpassingen kan maken indien nodig.

Lees meer

Online voedingscoaching

Een goed voedingspatroon is uitermate belangrijk voor ons lichaam. Helaas denkt men hierbij vaak aan een strikt dieet. Dit is iets wat ik wil veranderen. Een gezond voedingspatroon betekent namelijk niet dat je je lievelingseten niet meer mag eten. Wanneer je kiest voor voedingscoaching bereken ik hoeveel je best eet en geef ik persoonlijk voedingsadvies. Daarbij leg ik je uit hoe je nog steeds van je lievelingseten kan genieten en toch resultaten behaalt. Elke week is er een contactmoment ingepland zodat ik jouw progressie kan evolueren en aanpassingen kan maken indien nodig.

Lees meer

Eenmalig voedingsadvies

Wil je zelf leren hoe je betere voedingskeuzes maakt en kan blijven werken naar je doel? Dan is eenmalig voedingsadvies de ideale keuze voor jou. Ik bereken eenmalig hoeveel je best eet afhankelijk van het doel dat je wil bereiken. Daarnaast ontvang je een hoop informatie omtrent voeding, progressie bijhouden en hoe je zelf in de toekomst aanpassingen kan maken. Op deze manier kan je zelf op lange termijn progressie blijven maken.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x